Sekite mus:

Šiaurinis elnias

Šiaurinis elnias – tai elninių šeimos porakanopis žinduolis. Nelaisvėje gyvena nuo 15 iki 18 metų, laisvėje iki 15 metų. Šiauriniai elniai išsiskiria iš kitų elninių šeimos rūšių, nes jie vieninteliai kurių tiek patinai tiek patelės turi ragus. Patinai ragus meta rudenį, patelės – pavasarį.